Offersøy – kystperlen i Lødingen Vestbygd

Offersøy ligger midt i ville, vakre Vestbygd, på ”sydspissen” av Norges største øy, Hinnøya, og med et mektig 360 graders panorama, som kan ta pusten fra noen og enhver. I øst ligger Narvik 150 km unna. I vest ser vi lofotfjellene som majestetisk stuper ned i Vestfjorden. Og i sør og sørøst skuer vi imot Hamarøya og Stetind – Norges nasjonalfjell, som reiser seg 1372 meter rett opp av Tysfjorden.

Å komme til Offersøy er nesten som å komme hjem. God mat og atmosfære og et fint miljø, samt vår hyggelige betjening, vil du huske lenge etter besøket. Vi er her for din del og vi vil at du skal trives hos oss!

Offersøy ligger midt i Lødingen Vestbygd, 30 km fra Kanstad på E-10, til/fra Lofoten og Vesterålen. Kjør Rv 837 Kanstad – Rinbø – Offersøy. Det er 40 km til Lødingen. 80 km til Sortland. 110 km til Harstad og til Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes. 180 km til Narvik. 320 km til Kiruna.

N68.31

E15.64

Vi har egen minibuss og har mulighet til å hente grupper på Evenes flyplass. Ta kontakt for mer info.

Sommeraktiviteter

Feriegjest på Offersøy? Eller har du feriegjester på besøk og vil invitere dem med på en spennende opplevelse? Vi kan tilby følgende.

Påsken 2019

Vi har åpent hver dag i påsken. Legg turen innom feriesenteret og ta en kaffekopp eller en middagstopp hos oss. Vi har også ledige rom, hytter og rorbuer i påsken.

Morsdagsmiddag

Vi inviterer til familiemiddag på feriesenteret i vår nyrenoverte restaurant søndag 10. februar fra kl 14.00 – 17.00. Det blir tradisjonell Morsdags-buffet med flere varmretter. I tillegg har vi vårt populære dessertbord med kaffe, selvfølgelig!